طراحی وب سایت

طراحی وب سایت

طراحی وب سایت

طراحی وب سایت

تفاوت وب سایت با وبلاگ چیست؟

امروزه اغلب افراد ترجیح می دهند به جای صرف هزینه برای طراحی سایت، نسبت به استفاده از سرویس وبلاگ دهی مانند بلاگ اسپات می نمایند. برخی نیز درباره تفاوت بین وبلاگ با سایت کمی گیج می شوند. اما در ادامه قصد داریم این موضوع را شفاف تر توضیح دهیم.

در ابتدا به بررسی تفاوت اصلی وبلاگ و سایت می پردازیم:

تصور کنید که یک فروشگاه مستقل دارید و از طریق آن محصولات خود را می فروشید و یا اطلاعات آن ها را در اختیار مشتریان قرار می دهید. وب سایت شما نیز در حقیقت همین است. اما در این میان شما رقیبانی هم دارید که مشغول فعالیت هستند. در اینجا با استفاده از یک وبلاگ می توانید تمرکز بیشتر افراد را به سمت سایت خود جلب کرده و مشتریان بیشتری داشته باشید. 

تفاوت های بیشتری هم وجود دارند:

  • هدف: هدف اصلی وب سایت ارائه حداقل اطلاعات اساسی و یا فروش محصولات است در حالی که یک وبلاگ برای افزایش توجه و ترافیک ورودی ایجاد شده است.
  • سن و عمر: محتوا یک وب سایت ممکن است حتی سال ها ثابت بماند اما وبلاگ ها شامل مقالاتی هستند که ممکن است هر روز به روز رسانی شوند و یا مقالات جدید ایجاد شوند.
  • هزینه: اگر قصد طراحی سایت و یا ساخت وبلاگ داشته باشید، هر دو این ها هزینه هایی را به دنبال خواهند داشت. اما برای وبلاگ نویسی می توانید از ابزار های رایگانی مثل وردپرس، بلاگر و غیره نیز استفاده نمایید.
  • ارتباطات: یک وب سایت ارتباطات یکنواختی را به دنبال دارد در حالی که ارتباطات در وبلاگ ها بیشتر شبیه به شبکه های اجتماعی است.

وبلاگ 

نتیجه گیری

اگر قصد دارید کسب و کار انلاین شما موفقیت آمیز باشد، بهتر است از وبلاگ ها استفاده نمایید. ایجاد وبلاگ تغییرات زیادی را برای شما به وجود می آورد و ورودی های بیشتری را از موتور های جستجو جذب خواهید نمود. 

توجه داشته باشید در صورتی که قصد دارید از سرویس های وبلاگ دهی فارسی استفاده کنید، در سایتی وبلاگ خود را بسازید که اعتبار مناسب را داشته باشد تا پس از مدتی با غیر فعال شدن آن سایت وبلاگ شما از بین نرود.

روش های جذب مخاطب برای وب سایت

طراحی سایت به تنهایی، سود و فایده ای را به دنبال نخواهد داشت بلکه باید برای سایت و محتوای آن، مخاطب جذب کرد. در این مقاله مهم ترین روش های جذب مخاطب برای وب سایت را بیان می کنیم.

روش های جذب مخاطب برای وب سایت چیست؟

یکی از بهترین راه های جذب مخاطب، موتورهای جستجو است که در جذب مخاطب بسیار مؤثر است. تبلیغات در سایت های دیگر، ارسال ایمیل برای مخاطبان، ایجاد حلقه ی لینک، استفاده از اتاق های گفتگو و اتاق های چت، نوشتن مقاله و تهیه کتب الکترونیکی، از دیگر راه های جذب مخاطب است که در ادامه تک تک آن ها را شرح خواهیم داد.

  • موتورهای جستجو

از ابتدایی ترین و مؤثرترین روش های جذب مخاطب، موتورهای جستجو است که با قرار دادن سایت و محتوای آن در معرض دید مخاطبان، مخاطبانی خاص را برای سایت شما فراهم می کند. بازدیدکننده ها در موتورهای جستجو، سایت شما را پیدا می کنند و بر اساس مطابقت نیازشان با محتوای سایت شما، وارد سایت شما می شوند. این یک پاداش برای شما است که قبلا چنین محتوای ارزشمندی را برای مخاطب ایجاد کرده اید و توانسته اید مخاطب را جذب کنید.

روش های جذب مخاطب برای وب سایت

روش های جذب مخاطب برای وب سایت

مزیتی که استفاده از موتورهای جستجو برای جذب مخاطب دارد، کم خرج بودن آن ها است. شما برای موتورهای جستجو، هزینه ی آن چنانی را صرف نمی کنید و موتورهای جستوگر زیادی هم چون ام اس ان(MSN)، اسک(Ask)، آلتاویستا(Altavista)، یاهو(YAHOO)، گوگل(Google) و غیره وجود دارند که هم بسیار معروف هستند و هم هزینه ای بابت ثبت سایت، از شما دریافت نمی کنند.

این موتورهای جستجوگر که گفتیم، علاوه بر این که رایگان هستند، پرکاربردترین موتورها برای کاربران اینترنت هستند که شما می توانید سایت خود را در آن ها به ثبت رسانید و دیگر نیازی به ثبت نام در چندین هزار موتور جستجوی تازه کار را ندارید.

  • تبلیغات

این روش، یکی از روش های قدیمی و بسیار مؤثر در جذب مخاطب است. تبلیغات در سایت های پر بیننده، یکی از روش هایی است که از دیرباز مورد استفاده قرار می گرفته و هم اکنون نیز این روش تأثیر زیادی در جذب مخاطب دارد.

روش های جذب مخاطب برای وب سایت

روش های جذب مخاطب برای وب سایت

برای تبلیغات می توان از روش های زیادی استفاده کرد که عبارتند از:

الف) آگهی دادن در شرکت های تبلیغاتی معتبر و سایت های پربیننده. ب) استفاده از ایمیل های تبلیغاتی (Banner Exchange) برای تبلیغات. ج) در گروه هایی که آگهی تبلیغاتی تبادل می کنند، عضو شوید.

الف) با استفاده از شرکت های تبلیغاتی، می توانید همزمان تبلیغات خود را در سایت های زیادی که تأیید شده اند، به نمایش درآورید. برای این کار باید به شرکت های تبلیغاتی مراجعه کنید. هر کدام از شرکت های تبلیغاتی دارای تعرفه های تبلیغاتی مختلفی هستند که معمولا هدایای تبلیغاتی ویژه ای را نیز دارند. برخی از شرکت های تبلیغاتی، به ازای هر کلیک از شما پول دریافت می کنند و برخی به ازای هر نمایش سایتتان. برخی دیگر از شرکت های تبلیغاتی نیز در یک بازه ی زمانی مشخص، آگهی تبلیغاتی شما را نمایش می دهند(در واقع قرارداد زمانی می بندند). هرکدام از آن ها یک قرارداد با شما، برای نمایش آگهی تان می نویسند که همگی این موارد در آن قید شده است.

ب) مورد بعدی، ارسال ایمیل تبلیغاتی به مخاطبان است که در این زمینه هم موسساتی هستند که با استفاده از ابزارهایی که دارند، تبلیغات شما را به صورت ایمیل، برای هزاران مخاطب فارسی زبان ارسال می کنند. برای تعیین تعرفه ی هر کدام از این موسسات نیز باید به آن ها مراجعه کنید اما اگر برای تبلیغات با استفاده از این روش، تمایلی به صرف بودجه ندارید، می توانید با کم ترین هزینه این کار را با استفاده از (Banner Exchange) انجام دهید. توصیه می کنیم که حتما به آن سر بزنید.

ج) روش دیگر تبلیغ، عضویت در گروه ها یا سایت های تبادل کننده ی آگهی است که شما با عضویت در آن ها، مقداری اعتبار اولیه را دریافت می کنید که در ازای نمایش آگهی شما این اعتبار کم می شود. در مقابل شما می توانید با قرار دادن کد HTML سایت آگهی دهنده در صفحات مختلف سایتتان، امتیاز و اعتبار کسب کنید که معمولا با هر کلیک و نمایش، اعتبار شما افزایش خواهد یافت.

  • ارسال ایمیل

برای کاهش هزینه ها، شما خودتان می توانید اقدام به ارسال ایمیل به مخطبان نمایید و بدون هیچ هزینه ای، مخاطبان را جذب کنید.

برای این کار، باید بعد از راه اندازی وب سایت، ابتدا این کار را از اقوام و دوستان و آشنایان شروع کنید. با ارسال ایمیل به آن ها، خبر راه اندازی سایت را به آن ها بدهید. برای اطلاع رسانی از تغییرات سایت برای کسانی که متمایل به دریافت اطلاعات بیشتر نیز هستند می توانید قسمتی را به نام «خبرنامه» در سایت خود ایجاد کنید و از این افراد، نشانی ایمیل آن ها را بخواهید. البته باید در خبرنامه ی شما قابلیت حذف نام و نشانی افرادی را که تمایلی به دریافت آگهی های آینده ی شما را ندارند، وجود داشته باشد.

این را نیز به یاد داشته باشید که هرگز نباید ایمیل هایی را ارسال کنید که حاوی بیش از یک نشانی گیرنده است؛ چرا که اکثر اعضای خبرنامه هیچگونه تمایلی به نمایش نشانی ایمیل شان به دیگران را ندارند.

یکی دیگر از نبایدهای این روش، این است که نامه های ناخواسته یا اسپم (Spam) را نیز هرگز نباید ارسال کنید. به این دلیل که این نامه ها باعث می شود از محبوبیت شما کاسته شود و به این ترتیب، مخاطبان به جای جذب، دفع می شوند. دلیل دیگر، وجود قوانین مجازات کننده ای است که برای ارسال این نامه ها وضع شده است که حتی ممکن است شما را محکوم به پرداخت جریمه ی نقدی نیز بکند.

  • ایجاد حلقه ی لینک

ایجاد حلقه ی لینک (Ring) راه دیگر جذب مخاطب است که در این روش شما لینک محتواهای سایتتان را بر اساس موضوع و محتوا، با سایر سایت های مرتبط، به اشتراک می گذارید و در واقع، سایت های دیگر به شما لینک می دهند تا کاربران به سمت سایت شما هدایت شوند و در مقابل لینک آن دسته از محتوای سایتشان را که مرتبط با مطالب شما هستند، در سایت تان قرار می دهید تا مخاطبان شما نیز به سمت آن ها هدایت شوند. به این روش، تبادل لینک گفته می شود.

به این ترتیب علاوه بر این که محتوای سایت شما در سایت های با محتوای مشابه قرار می گیرد، میزان Google Rank سایتتان نیز افزایش می یابد. Google Rank رتبه ی محبوبیت سایت شما در بین سایت های دیگر از دیدگاه موتور جستجوگر گوگل است.

  • Forum – اتاق های گفتگو (انجمن ها)

یکی از روش های جذاب افزایش تعداد مخاطبان سایت، عضویت در اتاق های جستجو یا انجمن ها است. با عضویت در چندین اتاق گفتگو، شما می توانید سایتتان را به دیگران بشناسید و امکانات سایتتان را معرفی کنید. علاوه بر این می توانید در قسمت امضاء نوشته ها، لینک های جذاب سایتتان را قرار دهید و مخاطبان زیادی را جذب کنید.

روش های جذب مخاطب برای وب سایت

روش های جذب مخاطب برای وب سایت

برای این که در این اتاق های گفتگو بیشتر دیده شوید، بهتر است تعداد زیادی مطلب را با موضوعات مختلف در این انجمن ها ارسال کنید تا شانس خود را برای دیده شدن افزایش دهید.

  • (Chat) – اتاق های چت

یکی از مواردی که امروزه گسترش زیادی یافته است، چت در میان کاربران است. در اتاق های چت، هر ۱۵ دقیقه یکبار کاربران عوض می شوند و شما می توانید در هر ۱۵ دقیقه یک بار، در لابه لای صحبت هایتان به معرفی سایتتان بپردازید و امکانات سایتتان رابه مخاطبان بشناسید. فراموش نکنید که توضیحاتی را که در رابطه با سایتتان بیان می کنید، باید کامل و جامع باشند.

ضمن این که شما می توانید، با ارسال یک پیغام به دوستانتان، از آن ها بخواهید که offline سایت را ببینند و هم چنین سایت شما را به دوستانشان معرفی کنند.

  • نوشتن مقاله

نکته ی بسیار مهمی که در جذب مخاطب تأثیر بسیار زیادی دارد، نوشتن مقالات و مطالب برای وب سایت است که تأثیر آن در جذب مخاطب حتی بیشتر از عضویت در بزرگترین و معروف ترین موتورهای جستجو و یا تبلیغ در پربازدیدترین وب سایت است. جلب مخاطب بیشتر با استفاده از مقالات و مطالب سایت فراهم می شود و همین مقالات و مطالب هستند که رتبه ی سایت شما را در موتورهای جستجو بالا می برند.

برای این کار، باید در برهه های زمانی مشخصی، مطالب و مقالات جدیدی را به سایتتان بیفزایید. توجه داشته باشید که این مطالب نباید کپی از سایر سایت ها باشد و تا می توانید مطالب جدید بیشتر از تراوشات ذهنی خودتان باشد و یا اگر مطلبی را از جایی نقل بیان می کنید، حتما نام نویسنده و یا لینک مورد نظر را در سایتتان درج کنید.

چنانچه مطالب، کپی برداری شده از سایت های دیگر باشد، نه تنها سودی ندارد، بلکه مضراتی را نیز به دنبال دارد. زیرا مخاطبان اگر در همان ابتدا، پی به کپی برداری نبرند، در آینده به این کار شما پی می برند و این می تواند ضربه ی بزرگی به سایت شما وارد کند.

علاوه بر این، شما باید عادت کنید که حقوق دیگران را رعایت کنید و حق مؤلف(کپی رایت-Copyright) را دقیقا اجرا کنید. تصاویری هم در سایت که از سایت های دیگر استفاده شده است، باید نام و لینک مرجع آن ها در پایان ذکر شوند و یا در گوشه ی تصاویر نوشته شود.

  • ایجاد کتاب الکترونیکی

آخرین روش جذب مخاطب، ایجاد یک کتاب الکترونیکی است. به این معنی که شما باید هر چند وقت یک بار، در سایتتان، مطالبی را که ارسال کرده اید، به صورت یک کتاب الکترونیکی جمع آوری کنید و در سایت قرار دهید. فرمت این کتاب الکترونیکی بهتر است به صورت pdf باشد و در پایان هر مطلب، نام و آدرس سایتتان را بنویسید تا خوانندگان آن، چنانچه تمایل داشتند از سایت شما بازدید کنند.

به یاد داشته باشید که همین کتاب های الکترونیکی می توانند بعد از مدت نه چندان زیادی مخاطبان زیادی را جذب سایت شما کنند؛ اما شرط آن این است که مطالبی که در آن قرار می دهید، برای کاربران مفید باشند.

نتیجه گیری

در این مطلب سعی بر آن شد تا مطالبی را در رابطه با متداول ترین روش های جذب مخاطب و بازدیدکننده برای وب سایت، بیان کنیم. با رعایت همه ی آن ها می توان مخاطبان زیادی را برای وب سایت جذب کرد اما نکاتی هست که دانستن آن ها خالی از لطف نیست:

  • هر روشی را که به کار بردید، صبور باشید و ناامید نشوید. هیچ کدام از روش ها نمی تواند به سرعت مخاطبان سایت را افزایش دهد. پس صبور باشید.
  • در کنار روش هایی که بیان شد، رعایت برخی نکات، تأثیر چند برابری در جذب مخاطب دارد که عبارتنداز: محتویات و مطالب سایت، نوع طراحی، رنگ بندی، مخاطب پسند بودن، نوع دسترسی مطالب و به روز بودن و … .
  • توجه داشته باشید که ظرفیت افزایش مخاطب برای هر روش، مشخص است و شما نمی توانید از آن انتظار بیشتری را داشته باشید. پس انرژی خود را بر روی روش های دیگر متمرکز کنید و تمام سرمایه ی خود را صرف یک روش نکنید.

روش های بالا را به کار بندید و مخاطبان سایتتان را افزایش دهید. امیدواریم مطالب این مقاله شما را با نحوه ی جذب مخاطب بیشتر برای سایت، به خوبی آشنا کرده باشد.

منبع: طراحی وب سایت وب افرا

الگوریتم RANK BRAIN در سئو وب سایت

rank brain چیست؟

rank brain یک الگوریتم هوش مصنوعی و یادگیری ماشین است. این الگوریتم درخواست جستجوهای گوگل را مورد پردازش قرار می دهد و مرتب می کند. rank brainدر مواجهه با کلمات ناآشنا، کلمات مشابه را حدس زده و جستجو را بر اساس همان کلمات انجام می دهد. همچنین این الگوریتم برای نمایش مطالبی با کلمات کلیدی متفاوت و طولانی بسیار کاربردی است. نتایج جستجوی عبارت بر اساس این الگوریتم در کشورهای مختلف متفاوت است. به صورت کلی الگوریتم rank brain می تواند کلمات و الگوهای جدید را شناسایی کند و آن ها را یاد بگیرد.

هوش مصنوعی و یادگیری ماشین

هوش مصنوعی یعنی طراحی سیستم های کامپیوتری به صورتی که کامپیوتر بتواند تا حد ممکن مانند انسان فکر یا عمل کند.

الگوریتم های یادگیری ماشین الگوریتم هایی هستند که بدون کمک انسان می توانند به جمع آوری اطلاعات پرداخته، از اطلاعات استفاده کنند و عملکرد خود را بهبود بخشند.

اهمیت rank brain

این الگوریتم یکی از الگوریتم هایی است که مشخص می کند چه نتایج و چه سایت هایی در صفحه جستجوی گوگل نمایش داده شوند؛ همچنین مشخص می کند که این سایت ها در کدام قسمت و کدام صفحه جستجوگر گوگل به نمایش درآیند. تقریبا می توان گفت بین الگوریتم های موجود برای ارزیابی سایت الگوریتم rank brain از مهمترین آن ها به شمار می رود.

با استفاده از این الگوریتم نتایج غیر مرتبط با موضوع جستجو شده کمتر نمایش داده می شود؛ و کاربران تجربه ی بهتری از کار با موتور جستجوی گوگل کسب می کنند. الگوریتم rank brain با توجه به تاریخچه جستجوی کاربر، موقعیت مکانی و ... سعی می کند نزدیکترین نتایج مورد نظر کاربر را نمایش دهد.

البته می توان گفت گوگل در تمامی جستجو ها از این الگوریتم استفاده نمیکند. بلکه در جستجوهای حساس یا کلمات کلیدی طولانی این الگوریتم به میدان می آید.

الگوریتم سئو سایت 

چگونگی تاثیر الگوریتم rank brain بر سئو و بهینه سازی سایت

یکی از مهمترین عوامل موثر در سئو سایت، استفاده از کلمات کلیدی می باشد. کلمات کلیدی باید آن کلماتی باشند که مشتریان کسب و کار شما آن را در گوگل جستجو می کنند. پس انتخاب کلمات کلیدی امری مهم است که باید با دقت انجام شود. انتخاب کلمه کلیدی مناسب که پایه سئو می باشد؛ قسمتی است که rank brain بیشترین تاثیر را روی آن دارد. البته الگوریتم اصلی موتور جستجوی گوگل مرغ مگس خوار نام دارد و rank brain بخشی از الگوریتم اصلی گوگل می باشد.

دیگر سئو محتوا بر اساس یک کلمه کلیدی مفید واقع نمی شود. با وجود الگوریتم rank brain باید به جست و جوی معنایی اهمیت بسیاری قائل شد و همیشه در پی این بود که دقیقا کاربر چه جملاتی را جستجو می کند و چه می خواهد بخواند. همچنین با تمرکز بر روی کلمات کلیدی طولانی که به نظر کاربر نزدیک باشد می توانید به رتبه بهتری در موتور جستجوی گوگل دست پیدا کنید.

با استفاده از این الگوریتم و تکنولوژی هوش مصنوعی به کار رفته در آن، نقش تکنیک های سئو کلاه سیاه روز به روز کم رنگتر از قبل می شود. یقینا با وجود این الگوریتم، جستجوی کلمات کلیدی طولانی یا حتی جملات راحت تر شده و نتایج بهتری به دست می آید. پس می توان گفت با نتایج دقیق این الگوریتم توجه به تولید محتوای با کیفیت و اصول سئو بیش از پیش اهمیت پیدا می کند.

ده بهترین وب سایت های خارجی برای آموزش و تربیت کودکان


همه ما می دانیم که زمان استفاده از کامپیوتر برای کودکان باید محدود باشد.اما زمانی که آنها مجاز به گشت وگذار هستند باید برای آنها یک تجربه آموزشی خوب باشدوفواید زیادی داشته باشد. بسیاری از وب سایت های آموزشی برایکودکان وجود دارندکه از یک طرف می توانند واقعا خوب باشند اما برخی از آنها فواید آموزشی زیادی ندارند.وقتی یکی از این وب سایت ها راانتخاب می کنید باید علاوه براینکه محتوای آموزشی بالایی داشته باشد بچه ها نیز از آن لذت ببرند.

وقتی به دنبال یک وب سایت خوب هستیدبه دنبال تنوع باشید از جمله تمرین خواندن،چیزهایی برای گوش دادن،صفحات رنگ آمیزی قابل چاپ،فیلم ها وبازی ها را جستجو کنید. بهترین وب سایت های آموزشی برای کودکان رایگان هستندواین موضوع برای والدینی که درخانه هستند بسیار مفید است.

http://www.newkidscenter.com/images/10416210/gg.jpg

۱۰وب سایت آموزشی برای کودکان

۱٫    PBS Kids

این وب سایت برای سن قبل از دبستان مورد هدف قرار گرفته است این فیلم شامل بازی های سرگرم کننده،تمرین خواندن وفیلم هایی برای کودکان کم سن وسال است.تا با آنها خیلی راحت کار کنند.این وب سایت برای بچه های کوچک تر طراحی شده است اما برای بچه ها درتمام سنین مناسب است. والدین در اینجا محتوا آموزشی خوب را می یابندوبچه ها وب سایت رابسیار سرگرم کننده می دانند.آن ها برای دیدن چیز های مورد علاقه خود از جمله کلیفورد وجورج کنجکاو هیجان زده می شوند.ازهمه مهم تر،این سایت برای هر کسی که اینترنت وکامپیوتر دارد رایگان است.


۲٫   National Geographic Kids

این وب سایت کودکان در هر سطح سنی را هدف قرار می دهدوبرای پسران وکودکانی که عاشق حیوانات هستند بسیار جذاب است.تمرکز اصلی این است که یادگیری مطالعات زمین درباره حیوانات وطبیعت باشد.این فیلم دارای فلش کارتهای قابل چاپ،داستان ها،صنایع دستی،بازی ها وویدئو ها وچیز های بسیار بیشتری است. کودکانی که از این سایت استفاده می کنند باید قادر به خواندن باشند.اما بچه های کوچک تر از این ویدئو ها لذت می برند.همچنین یک ویژگی وجود دارد که کودکان می توانند کارت های الکترونیکی ارسال کنند.

نکته مهم! علائم، دلایل و چگونگی پیشگیری از افسردگی در کودکان

۳٫     Jumpstart

این وب سایت سرگرمی بچه ها را از پیش دبستانی تامقاطع بالاتر ایجادمی دهد.این کار اغلب رایگان است وبرای استفاده از مزایای اضافی یک حق عضویت پرداخت می کند.والدین می توانند متوجه شوند که گزینه های رایگان زیادی در سایت وجود دارندازجمله رنگ آمیزی قابل چاپ برای بازی بدون هیچ هزینه ای وجود دارد. برگه های آموزشی تحت زبانه های لیست شده در سطح تحصیلات فرزندشما وجود داردواین نیز رایگان است.این سایت همچنین بازی های آموزشی آنلاین رایگان دارد.

نکته مهم! دقت کنید که همیشه وب سایت ها، محل های مناسبی برای کودکان نیستند و حتی بسیاری مطالب را بصورت اصولی آموزش نمی دهند. در این شرایط سعی کنید از فیلم ها و نرم افزارهای آموزشی علمی و تایید شده استفاده کنید! لیست ما را ببینید!

۴٫     Starfall

این بهترین وب سایت اموزشی برای کودکانی است که خدمات رایگان را در برمی گیرد اما یک ارتقا پرداختی را ارایه می دهند.والدین می گویند که یک عالمه چیز رایگان وجود داردبنابر این ارتقا پرداختی واقعا لازم نیست مگر اینکه به دنبال چیزی خاص باشید.آن ها از پیش دبستانی تا کلاس دوم را تحت پوشش قرار می دهند وحتی گزینه هایی برای کودکان با نیاز های ویژه دارند.آنها از کتا بها،صنایع دستی،صفحات رنگی،درس نشانه زبان وخیلی چیز های دیگر استفاده می کنند.

۵٫     Highlights Kids

این وب سایت برای تمام کودکان سنین ابتدایی مورد هدف قرار می گیرد.این فعالیت ها براساس مجله برجسته هستند وچیز های زیادی برای ارائه آن دارند.از پروژه های علمی برای خواندن،پازل برای صفحات رنگ آمیزی قابل چاپ،چیزی برای همه در این سایت وجود دارد.

۶٫      Cool Math

این سایت برای سن بالای پیش دبستانی وکودکان ابتدایی است. البته ریاضی،بازی های سرگرم کننده،مارپیچ،تمرینات در تفکر انتقادی،استفاده از صفحه کلید،مکان نماوحتی برخی از جغرافیا را دارد.برخی از موارد مورد علاقه کودکان در خانه،گوسفندان خانگی،کامیون لودرومیوه ها هستند.

۷٫     NGA Kids

این وب سایت رایگان به میزبانی گالری ملی هنر به دانش آموزان هنر ،فنون وموقعیت جهانی آثار هنری وسبک های هنری را آموزش می دهد.این وب سایت یک راهنمای رایگان آموزشی برای والدین ومعلمان دارد.این سایت همچنین دارای بازی های مبتنی برهنر است که در آن بچه ها می توانندبارنگ،طراحی،مجسمه سازی وعکاسی دیجیتال آشنا شوند.

نکته مهم! ۳ وب سایت برتر خرید کتاب بصورت آنلاین برای کودکان

۸٫      Wonderopolis

این وب سایت بر اساس حقایق و واقعیت های علمی سرگرم کننده است که برای یادگیری جالب است.

این وب سایت آموزشی برای کودکان از بازی های تعاملی بر اساس طبیعت،حیوانات،علم،باستان شناسی،آسمان شب وسرگرمی های ساده قدیمی ساخته شده است.شما باید فرزندتان را با نام کاربری وگذر واژه ثبت نام کنید.این سایت دارای یک دیوار است که در آن کودکان شما می توانند تصاویر یا نظرات خود را در مورد تجربیاتشان در سایت ارسال کنند.تعداد زیادی بازی،پروژه های علمی،صنایع دستی وتمرینات خواندن وجود دارد تا فرزندتان را مشغول نگه دارید.

۹٫      Whyville

این سایت برای سنین بالاتر ونوجوانان ۹تا۱۱ساله آماده شده است.محتوا کمی پیشرفته تر است تا برای کودکان جالب باشد.آن ها بازی های ریاضی،تمرین خواندن،پاتوق های آنلاین وغیره راارائه می دهند.شما باید برای این سایت ثبت نام کنید.امادرآن تنوع خوبی برای بزرگترها نیز وجود دارد.

۱۰٫      Yahoo Kids

وب سایت یاهو نسبتا بزرگ است اما شما می توانید در آن بگردید ومطالب تحقیقاتی را بیابید.بیشتر این ویدئو ها وبازی ها برای تفریح وسرگرمی هستند.یاهو آزاد است وبه راحتی قابل دسترس است.این کار برای بچه هایی که برای گزارش ها یا مقالات تحقیق می کنندخوب عمل می کند.آن ها همچنین دارای یک لینک برای کمک به انجام دادن تکالیف هستند.

معرفی وب سایت های تبلیغاتی کلیکی

دنیای وب و اینترنت، روز به روز در حال توسعه است و راه های کسب درآمد امروزی نیز، با استفاده از همین دنیای وب، بسیار زیاد است و در حال افزایش است.

معرفی وب سایت های تبلیغاتی کلیکی

امروز قصد داریم به معرفی یکی از روش های جدید کسب درآمد از طریق اینترنت، به نام وب سایت های کلیکی بپردازیم. این روش برای سه گروه درامد زا خواهد بود که در ادامه تمامی آن ها را به صورت مفصل توضیح خواهیم داد.

سایت کلیکی ( ptc ) چیست؟

سایت های کلیکی، سایت هایی هستند که به ازای دریافت هزینه، تضمین می کنند که بازدیدکنندگان را به سمت سایت تبلیغ دهنده هدایت کنند. ptc  هم مخفف کلمه paid to click به معنی پرداخت به ازای کلیک است. به بیان دیگر، کاربران با عضویت در سایت های کلیکی، با هر کلیک، از یک تبلیغ بازدید می کنند و مبلغی را به ازای هر بازدید دریافت می کنند.

معرفی وب سایت های تبلیغاتی کلیکی

معرفی وب سایت های تبلیغاتی کلیکی

اساس و توجیه فعالیت سایت های کلیکی

در واقع، ptc، یک قرارداد است که دارای سه طرف می باشد:

صاحبان سایت به عنوان تبلیغ گیرنده و یا واسطه، به عنوان طرف اول قرارداد شناخته می شوند. تبلیغ دهندگان یا اسپانسرها، طرف دوم قرارداد هستند و کاربرانی از سایت که نقش بازدید از تبلیغات را دارند، طرف سوم قرارداد هستند.

در ادامه در رابطه با منافع این سه طرف قرارداد، مطالبی را بیان می کنیم.

منافع صاحب سایت کلیکی

اولین طرفی که سود بالایی را از سایت کلیکی می برد، صاحب سایت کلیکی است. زیرا صاحب یک وب سایت کلیکی، با تبلیغ دهنده قرارداد می بندد که در ازای هدایت هر کاربر به سمت آگهی ها، مبلغی به عنوان مثال ۱۰ تومان را از تبلیغ دهنده دریافت کند. وقتی یک کاربر ۱۰۰۰۰ بار کلیک را بازدید کرد، باید صاحب سایت مبلغ ۱۰۰۰۰۰ تومان را از آگهی دهنده دریافت کند. حال صاحب سایت کلیکی درصدی از این هزینه را به کاربر می دهد و مابقی را صرف هزینه های سایت (از جمله هزینه های کارمندان، پشتیبانی و …) می کند.

منافع تبلیغ دهندگان

منفعتی که تبلیغ دهندگان از این روش می برند، افزایش ترافیک سایت یا فروشگاه است. هر چه تعداد بازدیدکننده ی بیشتری روانه ی سایت شود، رتبه ی سایت در نتایج جستجو مرورگرها بالاتر خواهد رفت و در نتیجه میزان بازدید روز به روز افزایش می یابد و در نتیجه میزان درآمد نیز بالاتر خواهد رفت.

منافع کاربران سایت کلیکی

سومین طرف قرارداد نیز بی بهره از این سایت های کلیکی نیستند و تنها با کلیک کردن بر روی گزینه ها و بازدید از صفحات مختلف، خواهند توانست به کسب درآمد بپردازند. تنها با چند دقیقه کارکردن بر روی این وب سایت ها، میزان درآمد بسیار خوبی را می توان کسب کرد.

معرفی وب سایت های تبلیغاتی کلیکی

معرفی وب سایت های تبلیغاتی کلیکی

استراتژی فعالیت موفق در سایت های کلیکی

برای این که در وب سایت های تبلیغاتی بتوانید درآمد بیشتری را کسب کنید، تنها نباید به بازدید صفحات و تبلیغ ها خودتان را مشغول کنید و بسنده کنید. بلکه بابد زیر مجموعه ای از خود ساخته و افرادی را در آن جذب کنید. سایت های کلیکی به ازای بازدید هر یک از اعضای زیر مجموعه ی شما، درصدی را برای شما در نظر می گیرد. به این ترتیب، کافی است با جذب ۵۰۰ کاربر در یک زیرمجموعه ی اختصاصی، درآمد بسیار بالایی را کسب کنید.

برای آن که بتوانید زیر مجموعه ی بیشتری را جذب کنید، باید اعتبار خود را افزایش دهید و عضویت خود را ارتقا بخشید، تا بتوانید هم تعداد زیر مجموعه های بیشتری را جذب کنید و هم سهم تعیین شده خود را از هر کلیک افزایش دهید.

جذب مستقیم زیر مجموعه

با استفاده از ابزارهای زیادی می توان به جذب مستقیم زیر مجموعه پرداخت. از جمله با استفاده از وب سایت، وبلاگ و شبکه های اجتماعی و … می توان یک بستر برای تبلیغات ساخت و کاربران زیادی را جذب کرد. روش دیگر، تبلیغ در سایت ها و انجمن های دیگران است.

سایت های کلیکی، خود در پنل های کاربرانی که در سایت عضو شده اند، بنرهایی را برای جذب زیر مجموعه، قرار داده اند که کاربران می توانند با قرار دادن آن ها در بستر هایی که گفته شد، به جذب مستقیم زیر مجموعه بپردازند.

معرفی وب سایت های تبلیغاتی کلیکی

معرفی وب سایت های تبلیغاتی کلیکی

نکته ی مهم در سایت های تبلیغاتی کلیکی

نکته ی مهم و جالبی که در این سایت های کلیکی وجود دارد، این است که شما با جذب زیرمجموعه، تنها مقداری از سود صاحب سایت را به خود اختصاص می دهید و از سود زیر مجموعه ی شما هیچ درصدی کم نمی شود.

لذا اگر به عنوان مثال شما زیرمجموعه ی فردی باشید، هیچ گونه مبلغی از درصد هزینه های شما کسر نمی گردد و تنها از صاحب سایت درصدی برای فردی که شما زیر مجموعه ی او هستید، در نظر گرفته می شود. اما اگر شما زیرمجموعه ی هیچ فردی نباشید، این تنها به سود صاحب سایت خواهد بود.

ویژگی های سایت های کلیکی:

در این بخش برخی از ویژگی های سایت های کلیکی را بیان می کنیم:

اولین ویژگی ای که در تمام سایت های کلیکی وجود دارد، این است که تنها یک حساب کاربری می توان در آن ها ایجاد کرد و به هیچ عنوان ایجاد چندین حساب کاربری امکان پذیر نیست. اگر کاربری سعی در ایجاد چند حساب کاربری با استفاده از یک کامپیوتر را داشته باشد، تمامی حساب های آن، مسدود خواهد شد. علاوه بر این، در هیچ یک از سایت های کلیکی نمی توان با استفاده از نرم افزارها، به صورت خودکار آگهی ها را مشاهده کرد و به کسب درآمد پرداخت.

سایت های کلیکی معتبر ایرانی

جالب است بدانید که بیش از ۹۹ درصد از سایت های کلیکی موجود در دنیای وب (که البته شامل ایرانی ها هم هست) کلاهبردارند و هیچ سودی ندارد و حتی زمان شما را نیز هدر می دهند. درست است که شما هزینه ای برای عضویت در سایت، پرداخت نمی کنید اما وقتتان را که می گذارید، پس حتما انتظار دارید که پول شما واریز شود.

نشانه های سایت های کلیکی معتبر ایرانی

یکی از نشانه های برجسته یک سایت کلیکی، مدت زمانی است که یک وب سایت کلیکی فعالیت می کند. هر چه سابقه ی یک وب سایت کلیکی بیشتر باشد، اعتبار آن وب سایت بیشتر خواهد بود. علاوه بر این، وب سایت های کلیکی، پرداختی هایشان را در معرض دید کاربران قرار می دهند و به طور مستمر به کاربران هزینه ها را پرداخت می کنند. از دیگر مشخصه های یک وب سایت کلیکی معتبر، وجود تالار گفتمان و یا انجمن های فعال است. نشانه ی دیگر یک وب سایت کلیکی معتبر، سابقه ی آن در موتورهای جستجو است که باید مثبت باشد و تعداد موافق های آن، از تعداد مخالفانش بیشتر باشد.

در یک وب سایت کلیکی معتبر، مبالغی که برای هر کلیک پرداخت می شود، نه باید زیاد بالا باشد و نه زیاد پایین. هم چنین سایت های کلیکی برای این که اعتبار لازم را داشته باشند، باید در سامانه ی «ساماندهی پایگاه های اینترنتی ایران» به ثبت رسیده باشند.

معرفی وب سایت های تبلیغاتی کلیکی

معرفی وب سایت های تبلیغاتی کلیکی

معتبرترین سایت های کلیکی ایرانی

برخی از سایت های کلیکی ایرانی عبارتند از: سایت فیس نما، پارت کلیک، ماهان سورف و … .

به یاد داشته باشید که سرمایه گذاری در سایت های کلیکی، نیاز به ریسک دارد زیرا تعداد زیادی از وب سایت های کلیکی در ابتدا دارای سابقه ی مثبتی بوده اند اما پس از مدتی دست به اختلاس سرمایه ی کاربران زده اند و در زمره ی وب سایت های کلیکی کلاهبردار قرار گرفته اند.

نتیجه گیری

در این مقاله جهت آشنایی کاربران با وب سایت های کلیکی، اطلاعاتی را در رابطه با این وب سایت ها بیان کردیم. این وب سایت های کلیکی، یکی از راه هایی است که می توان با استفاده از آن ها کسب درآمد کرد. اما بدانید که هر چه با دنیای فناوری آشنایی بیشتری داشته باشید، بهتر و بیشتر می توانید از امکانات آن بهره ببرید. درست است که وب سایت های کلیکی یکی از راه های کسب درآمد است اما بدانید که راه های بسیار زیادی برای کسب درآمد در دنیای وب وجود دارد.

امیدواریم مطالب این مقاله، مفید واقع شده باشد.

https://webafra.com